DNV GL Eesti

Breadcrumbs

Toit ja jook

SHARE:
PRINT:
Food and beverage certification services by DNV GL
Liitumine toidu või sööda ohutuse juhtimissüsteemiga paneb teid silmitsi vajadusega muuta oma ettevõtte lähenemist reaktiivsest mõtlemisviisist ennetavale üleminekuks.

Tarbijad nõuavad, et see, mida nad söövad ja joovad, on ohutu ja nad peavad jaemüüjat vastutavaks iga vea eest. Toidu kvaliteet, ohutus ja jätkusuutlik praktika algab farmist. Jaemüüjad peavad seetõttu süstemaatiliselt suunama toidu ohutust igal etapil – alates tootmisest kuni pakendamise ja transpordini, et vigu vältida.

Eesmärk

​Tõhusa toiduohutuse juhtimissüsteemi rakendamine aitab teil identifitseerida ja juhtida teie toiduohutust ja kvaliteediriske. Sertifitseerimine aitab teil mõõta teie süsteemi tunnustatud ja asjakohaste toiduohutuse standardite suhtes ja panustada pidevasse parendamisse. Kus iganes te ei asuks käitlemisahelas, teie pingutused omavad positiivset mõju mitte ainult toiduohutusele vaid ka keskkonnaalaselt ja kogukonna suhtes.

Kaasnev kasu

​Jaemüüjad tahavad olla kindlad, et nende tarnijad toimetavad neile tooteid, mis vastavad olemasolevatele kvaliteedi ja ohutuse standarditele. Sertifitseerimine nimetatud standardite suhtes demonstreerib jaemüüjatele ja teistele huvipooltele, et te tegutsete aktiivselt oma toiduohutuse riskidega ja rahuldate nende nõuded. Toiduohutuse juhtimissüsteemide rakendamisega te aitate kindlustada toiduohutust läbi kogu toidu tarneahela. Sõltumatu kolmanda osapoole poolt väljastatud sertifikaat loob usalduse ja kindlustunde teiega seotud huvipooltele.

Food Safety

Toiduohutus

SERVICE LINE